Jeugdgroep

Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom om aan te sluiten bij onze opleiding. Kinderen zullen onder begeleiding van een professioneel docent beginnen met individuele les en na een tijdje zullen zij aansluiten bij de Jeugdgroep. Vanuit de Jeugdgroep stromen zij bij voldoende vordering door naar de Slagwerkgroep.

De kosten bedragen €10,- contributie per maand voor leden jonger dan 18 jaar en €20,- lesgeld per maand. Op het moment dat uw kind geen individuele les meer nodig geeft komt het lesgeld te vervallen. Hiermee bieden wij voor een voordelig tarief en hoogste kwaliteit opleiding. En natuurlijk krijgt uw kind er een leuke hobby voor terug met leeftijdsgenootjes. Veel ouders zetten vraagtekens bij het thuis oefenen in combinatie met het geluidsoverlast. Hierin geven wij advies en begeleiding, zodat uw kind thuis prima kan oefenen zonder overlast te leveren binnenshuis of voor omwonenden.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@neerbosch-oost.nl of via onze voorzitter: Hans Kersten (06-24550493). Je kunt ook het formulier hieronder invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht