Opleiding

Sinds 2015 heeft Slagwerkgroep Neerbosch-Oost een actieve opleiding, waarbij enthousiaste kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar de opleiding tot slagwerker volgen. Ook bieden wij opleiding aan voor volwassenen. Oefenen op oefenpadjes? Nee! Dat doen we bij de Slagwerkgroep niet. Lessen worden gegeven op een echte snaredrum en om thuis te oefenen kan er in overleg met de ouders een snaredrum geleend worden. In aanloop naar het A-diploma stromen de kinderen door naar de Slagwerkgroep.

Jeugdgroep

De lessen worden verzorgd door Hans van de Moosdijk en vinden plaats op de vrijdagavond. Een les duurt 20 minuten, er wordt uitgegaan van 40 lessen per jaar.

Docent
HansHans van de Moosdijk (1991) komt uit Brabant en is docent bij Slagwerkgroep Neerbosch-Oost. Hans is afgestudeerd aan het ArteZ Conservatorium Zwolle op klassiek slagwerk en is werkzaam bij Rhythm Impact. Daarnaast geeft Hans les bij verschillende slagwerkgroepen. Een proefles volgen bij Hans kan! Klik aan de rechterkant van deze pagina om een proefles aan te vragen.


Workshops

De Slagwerkgroep verzorgd ook slagwerk workshops voor basisscholen in de bovenbouw. Wilt u ook slagwerk workshops op uw school? U kunt dan contact met ons opnemen via onze contactpagina en dan kunnen wij u een passend aanbod doen.


Financiële ondersteuning ouders voor ouders
Ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die in de gemeente Nijmegen wonen, kunnen een beroep doen op Leergeld Nijmegen indien zij bepaalde voorzieningen voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120%-130% van het bijstandsniveau ligt.

Meer hierover leest u op de website van Leergeld Nijmegen.

Wij hebben meerdere malen workshops verzorgd voor:
Basisschool De Kleine Wereld Nijmegen
Basisschool De Geldershof Lent
Basisschool De Hazesprong Nijmegen
OBS De Dromedaris Beuningen