Maatregelen door Coronavirus

liveblog-coronavirus-foto-getty-images-bewerking-rtv-oostDe maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn genomen zijn ook voelbaar in de culturele sector, zo ook bij Slagwerkgroep Neerbosch-Oost. Het bestuur van de Slagwerkgroep heeft besloten om per direct alle lessen en repetities uit te laten vallen tot en met 31 maart 2020. Tot die tijd zullen er ook geen optredens plaats vinden.

In verband met de onbekende duur van de maatregelen is ook besloten om The Percussion Experience 2020 uit te stellen. Wij zullen later een nieuwe datum naar u communiceren.

Onderstaande mail is gestuurd naar onze sponsoren, vrienden en bezoekers van The Percussion Experience 2020:

Beste Sponsoren, Vrienden en Bezoekers,

In verband met de corona maatregelen vanuit de overheid en RIVM, alsmede de KNMO zijn wij genoodzaakt The Percussion Experience 2020 te verzetten. TPE2020 gaat op zondag 5 april 2020 daarom niet door.

Hiervoor zullen wij TPE2020 verzetten. Achter de schermen wordt al hard gewerkt om met (gast-)muzikanten, technici en locatie een nieuwe datum te plannen. Zodra deze bekend is zullen wij deze met u communiceren. Uw ticket blijft gewoon geldig voor de nieuw te plannen datum. 

Wij laten u zo snel mogelijk weten wat de nieuwe datum is en hopen u dan te zien bij The Percussion Experience 2020! 

Namens Slagwerkgroep Neerbosch-Oost, 

Hartelijke groet,
Hans Kersten