Nijmegen Klinkt! nieuwe stijl groot succes!

Nijmegen Klinkt!Op zaterdag 10 juni 2017 stond Nijmegen Klinkt! op de agenda. Voor het eerste werden de marcherende en concerterende muziekverenigingen op verschillende dagen gepland. Zo marcheerde Slagwerkgroep Neerbosch-Oost op zaterdag door het centrum van Nijmegen en speelden de concerterende muziekverenigingen op zondag.

De organisatie had dit jaar een mooie route uitgezet die leidde door het oude centrum van Nijmegen en Kronenburgerpark. De start was bij het muzikale centrum van Nijmegen: De Lindenberg. In Kronenburgerpark was het tijd voor een fotomoment en de verzorging van de innerlijke mens. Het was met temperaturen boven de 20 graden dan ook een warme dag voor de marcherende korpsen. Op Plein 1944 stond een podium ter beschikking voor een ‘Frans concert’. De Slagwerkgroep speelde hier nog twee muziekstukken, waarna over werd gegaan op het bekleden van een aantal leden.

 

Nijmegen Klinkt!

Na het korte concert op Plein 1944 werden een aantal leden onderscheiden met de bronzen en zilveren KNMO-speld ter ere van hun 12,5- of 25-jarige lidmaatschap. Dennis, Sander en Hans ontvingen de bronzen speld en Marlon kreeg de zilveren speld.

Wederom een mooie muzikale dag met complimenten voor de goede organisatie door de NFM. Voor een leuk fotoverslag klik je hier!

En klik hier voor een videoverslag van Nijmegen Klinkt! door Nieuws uit Nijmegen. Ook Dagblad De Gelderland schreef een leuke recensie op hun website.