The Percussion Experience 2020

ONSK 2018

‘Slagwerkgroep Neerbosch-Oost…

Die liepen toch altijd voor de optocht uit met marsmuziek?’

 

The Percussion Experience neemt je mee in de kleurrijke wereld van slagwerk. Wat doet klank, licht en beelden met je beleving van de muziek? Laat je verrassen door Slagwerkgroep Neerbosch-Oost op een middag waar de oudste en meest moderne muziekstijlen samensmelten.

De Slagwerkgroep is al lang niet meer een drumband die voor de optocht uitloopt. Je wordt meegenomen in een volledige show waarin ritme en melodie elkaar ontmoeten en licht en beeld de experience compleet maken. The Percussion Experience is geschikt voor jong en oud, voor ervaren luisteraars en het nieuwe publiek. Het is een ‘instap-concert’ voor publiek dat nog onbekend is met het genre ‘slagwerk’ en ook voor harmonie- en fanfaremuzikanten is dit dé kans om te zien wat achter het orkest gebeurd. Wat heeft slagwerk te bieden? Wij laten je het ervaren!

Wibrand van NorelOm het grote publiek kennis te laten maken met slagwerk is slagwerk-goeroe Wibrand van Norel je gids tijdens deze experience. Wat hoor je, wat zie je, wat gebeurt er allemaal? Wibrand licht elementen uit de Slagwerkgroep die voor het blote oog en oor niet direct zicht- of hoorbaar zijn.

Wibrand van Norel is een bekende van Slagwerkgroep Neerbosch-Oost. Naast diverse gastdirecties was Wibrand ook jurylid tijdens de Sla je Slag Cup 2016 die in Nijmegen werd georganiseerd door de Slagwerkgroep.

The Percussion Experience vindt plaats op zondag 5 april 2020 op het SSgN aan de IJsbeerstraat in Nijmegen. Kaarten kosten €5,- per stuk, Vrienden van SWG NBO hebben gratis toegang. De zaal opent om 14:00u, aanvang 14.30u.

Bestel hier je kaarten!